Lid worden

Lid worden

Wielervereniging Willebrord Wil Vooruit uit St. Willebrord is een vereniging die zich in hoofdzaak richt op de wedstrijdsport. Vanaf het jaar dat je 8 jaar wordt kun je lid worden van de vereniging. Wanneer je lid wilt worden van wielervereniging Willebrord Wil Vooruit dien je een KNWU wielerlicentie aan te vragen. Het type licentie is afhankelijk van je leeftijd en je ambities.

De vereniging beschikt over een aantal ervaren trainers en begeleiders. Deze mensen proberen je zoveel mogelijk te begeleiden in de wielersport. Dit doen zij door middel van trainingsschema’s en centrale clubtrainingen. Elke categorie heeft haar eigen trainers/begeleiders.
Aan het begin van het wielerseizoen worden er centrale clubtrainingen en trainings-weekeinden georganiseerd.

Wanneer je een wielerlicentie aanvraagt bij de KNWU kun je voor een gereduceerde prijs een uitgebreid kledingpakket kopen. Dit pakket wordt na een wielerseizoen jouw eigendom.

De lidmaatschapskosten voor de vereniging bedragen € 90 per jaar. Voel jij je aangetrokken tot de wielersport, heb je ambities en wil je meer weten over de vereniging? Neem dan contact op met Dhr. Piërre Frijters, tel.nr. 0165 – 38 70 99.